kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Bussid ja politseinikud, 8.veebruar

Tere,

Eile v6tsime ka”tte (ja et Mikko lahkus Zanzibari saare suunas) ja hakkasime kuuekesi Rwanda poole liikuma. Moshist Arushasse saime bussiga, mis meenutas suuruse poolest ehk k6ige rohkem endist PAZ-bussi. Ainult kohti bussis oli poole rohkem ning vaheka”igu sai istmetega sulgeda. Juht kimas hooga yle lamavate politseinike ja bussi vedrustus andis vahepeal ma”rku, et maksimum on saavutatud. Arutasime, et kuidas sellised logud yldse ylevaatuselt la”bi la”hevad. Kui politseinik meid tee a”a”res peatas, siis saime teada – ei la”hegi. S6itsime kogu rahvaga politseimaja juurde tee k6rval ja juhile tehti trahvi.

Lamavaid politseinike on meeletult. Ja ikka k6vasti on nendega yle pingutatud, seda peab ytlema. Kui Arushast edasi Singida poole s6itsime, siis magada ei saanud, sest vahepeal toimus kollektiivne yleshyppamine. Buss oli veidi suurem ja viie istmega yhes reas ning a”ri ajasid nii joogi- ja so”o”gimyyjad, hambapastade ja kreemide pakkujad kui ka suveniirikaupmehed.

Ta”na pealel6unal liigume edasi la”bi Mwanza Rwanda suunas. O”o” tuleb veeta piiril bussis magades, sest piiria”a”rsed metsad pidid kohalikke Robin Hoode ta”is olema ja nendega kohtumine ei sobi meie plaanidega.

Kommenteeri