kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Esimene pa”ev, kus me ka”isime Valgevene piiril.

Tervist,

Ega kogu aeg arvutisse ei pa”a”se, vabandan.

26. augustil algas koik ha”sti – startisin oma kodust o”o”sel 03:10 ja votsin Aare peale. Soitu Jani juurde Viljandimaale segas ainult tihe udu, kuid saime hakkama.

Jani juures viskasime autosse portsu podralihast tehtud konserve, pakkisime Discovery laeni varustust ta”is ja Jan soitis tuima rahuga kuni Vilniuseni, kus tankisime ja soitsime Valgevene piirile, sest Fred ootas meid koos oma legendaarse kitarriga Minskis.

Piiril aga tekkis jama, sest meie ees oli kyll ainult u 40 masinat, kuid vahepeal ei liikunud poolteist tundi ykski masin. Vaatasime kella ja ra”a”kisime Frediga ning yha selgemaks muutus, et me voime kyll Valgevenesse sisse jouda, kuid kindlasti ei joua me enne transiitviisa loppemist teiselt poolt va”lja Ukrainasse. Lahendus tuli lihtne – Fred soidab bussiga tagasi Vilniusesse ja siis ja”tkame koos la”bi Poola Ukrainasse. Kilomeetreid tuli juurde 700 ja lisaks pidime Fredi saabumist seitse tundi ootama.

Sisustasime aega sellega, et ka”isime a”ra Leedu korgeima ma”e Aukstojase otsas. Autoga. Siis soitsime Vilniusesse ja pa”rast so”o”ki ja”ime bussijaamas autosse magama.

Fred saatis vahepeal sonumi, et tal on jama ja ta voeti piiril maha. Kui ta lopuks veidi enne sydao”o”d meie juurde joudis, siis selgus, et probleemi tekitas see, et transiitviisa puhul ei tohi olla nii, et sisened Leedust ja va”ljud pa”rast ja”lle Leetu. Lahendus oli selline, et ta sai kaubale yhe piirivalvuriga, kes oli nous veidi pabereid muutma. 35 euro eest.

2 kommentaari postitusele “Esimene pa”ev, kus me ka”isime Valgevene piiril.”

  1. Merle Rekaya ütleb:

    Uskumatu Valgevene 😀 Loodan, et Leedu tipp meeldis jälle.

  2. Vaido ütleb:

    Olin päev hiljem, ehk 27.08. seal samas piiri peal ja võttis 6h enne kui sain sotsialismust kaema. Täitsa kena oli 🙂

Kommenteeri