kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Malaisias sajab

Linnuvaatlused loppesid sellega, et neli tydrukut tuli veel. Koige popimateks kujunesid nr. 2, nr. 4 ja nr. 6. Number 1 oli kogu aeg kohal. A”ra ei ka”inud. Vaeseke.

Eile hyppasin peale 8 uue templi saamist oma passi sisse juba tuttavasse hostelisse Malaisias Kota Kinabalu linnas. Seal kohtusin kohe Simoniga Hollandist, keda na”gin enne Kinabalu tippu ronimist. Meiega liitusid veel kaks Austraalia poissi, yks norrakas, yks iirlanna ja kolm ameeriklannat ning meie va”ga toredaks kujunenud ohtusse kuulusid ohtuso”o”k mere kaldal asuvas mereandide “restoranis”, olle joomine kohalikus karaokeurkas, vallatud seltskondlikud ma”ngud ja”a” ja ollepurgiga ning pikad vestlused ja laulud.

Ta”na on natukene paha olla. Aga ohtu va”a”ris seda.   

 

Kommenteeri