kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Lähen jälle tagasi mägedesse

Mõtlesin, et proovin oma kodulehele veidi blogida. Sõidan nimelt 26. detsembril Eestist ära ning tulen tagasi alles 31. jaanuaril. Selle aja sisse jääb mul mitme riigi külastus ning loodetavasti ka nende riikide kõrgeimatele tippudele tõusud.

Kõigepealt lendan ma läbi Soome ja Saksamaa Singapuri (loodetavasti jõuan ka 166 m kõrguse Bukit Timah`i tippu). Sealt edasi Uus-Meremaale, kus proovime (Airi Sokk, Toomas Holmberg, Andero Saar ja mina) tõusta kuulsa Mount Cook`i (3754 m) tippu. Edasi jäävad teised veel U-Meremaale, kuid mina liigun arvatavasti Austraaliasse. Peale kõrgeimat tippu (Mount Kosciuszko, 2230 m) tahaksin liikuda Aasia poole tagasi, kõige tõenäolisem sihtpunkt tundub Malaisia koos oma kõrgeima Kinabaluga (4065 m). Seal lähedal on ka Brunei (kõrgeim tipp on Bukit Pagon, 1850 m) ning seega tundub ahvatlev.

Igatahes on selge, et 30. jaanuaril toob lennuk mu Singapurist Helsingisse. Kuidas ma U-Meremaalt Singapuri jõuan, pole oluline ning palju tippe tegelikult teha jõuan, ei tea. Oleksin kõige õnnelikum, kui Cook tehtud saab, teised tipud oleksid lihtsalt boonuseks.

Kirjutan siia nii sageli, kui võimalik. Sest mulle meeldib kirjutada 🙂

 

  

Kommenteeri