kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Maandusime Sharm el Sheikh Your Body`s

Tundub veidi tavalise turisti moodi. Eks ta ongi. Aga meie kolm (Kaiko Kell, Rene Pall ja Andres Karu) tegime Egiptuses veedetud nädala jooksul ka kaks tippu – Egiptuse kõrgeima Mt.Katherina (2637m) ja püha Siinai mäe (2285m). Ja nägime ka kuulsat Moosese kivi ning väsitasime tõusul Siinai mäele ära beduiinist giidi, kes üle poole tunni meiega sammu ei jõudnud pidada. Meis olid pärast tema alla tagasi saatmist kahesugused tunded – ühelt poolt olime pahased, et sellistel on õigus inimesi raha eest juhatada ja teisalt oli muidugi hea tunne, et me temast, profist, oluliselt kiiremad olime 🙂

Siinai poolsaarel häirib kõige rohkem see, et peaaegu kõik pöörduvad sinu poole vene keeles. Minu arvates on see nõme. Võin siinkohal vaid uhkusega tõdeda, et me ei astunud sisse ühtegi poodi ega söögikohta, kus selline viga tehti. Müügu siis ainult venelastele.

Kommenteeri