kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

See päev, kui hommikusöök on Eestis, lõuna Saksamaal ja õhtusöök Iisraelis.

Tere.

Seekord tripin üksi. Aega on ka vaid 12 päeva ning seetõttu valisin sihtpunkti võimalikult lähedalt.

Lufthansa pardal teel Tel Avivi oli ilus hetk, kui minu ees varuväljapääsu juries istuvate meeste juurde tuli nende naistuttav ning nähes nende jalgade ees mõnusalt laia vahet küsis valjusti: “Kas te maksite selle suurema jalaruumi eest?” Kõik juudi soost inimesed ümberringi pahvatasid naerma. Naerdi pikalt.

Riiki sisenemine võttis tunnikese. Järjekord oli, muud midagi. Ootamatult küsimusi ei esitatudki peale klassikalise “Kuhu lähete?”

Rong viis mu õhtul Haifasse. 15 kraadi ja mõnusalt turvaline tunne. Hostelis jagasin tuba saksa mehega, kes tuleb suvel Eestisse, kus tal on 2 eesmärki – külastada Saaremaa Ooperipäevi ja näha tamme, mis kasvab Orissaare jälle staadioni keskel.

Kommenteeri