kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Naistest ja meestest keset Ameerikat

NAISTEST
Kesk-Ameerika naised on teistsugused, kui näiteks Soome naised.
Neil on tumedamad juuksed ja kurvikam keha. Nad naeratavad sulle, kui sina naeratad. Nad seisavad vesteldes lähemal, kui sa eeldad.
Kuigi siin korvi keskmine suurus on pigem kusagil C ja D vahel, peab siinsete naiste kohta ära mainima, et tihtipeale on neil ka väikene punukene, mis paraku tähelepanu esmalt endale t6mbab.
Samas on väga palju täiesti Jennifer Lopezi välimusega piigasid, kuid nad paraku ei saa aru, et ainult välimusest ei piisa, et sama kaugele j6uda, kui J Lo. Laiskust näeb veidi vähem, kui Aafrikas, kuid näeb ikkagi pidevalt.
Kesk-Ameerika ilusaimate naiste pealinn on minu arvates Costa Ricas linnas nimega San Isidro. See oli täiesti uskumatu paik. Ma ei oska väga hästi kirjeldada, kuid naeratasin peaaegu kogu aeg.
Väike r66mus s6num ka k6igile meestele, kes minust veel lyhemad on – te olete siin ikkagi pikad v6i vähemalt keskmist kasvu ning näiteks tantsup6randal ei vaata keegi viltu, kui kontsadel naine sinust pool pead pikem on.
Nad soojenevad ja jahtuvad kiiremini, kui Soome naised.
MEESTEST
Kesk-Ameerika mehed on teistsugused, kui näiteks Soome mehed.
Neil on tumedamad juuksed ja noorematel meestel rohkem musklis keha. Nad ei naerata sulle väga, kui oled mees. Kuid näitavad kohe välja, kui sa neile meeldid (kui oled naine).
Vanematel meestel on tavaliselt ymar k6ht ja nad armastavad palaval päeval (ehk siis 250 päeval aastast) särgi vahepeal yles t6sta, et k6htu jahutada. Ei ole ilus.
Nad hoolitsevad oma välimuse, eriti juuste eest. Nende pead läigivad. Nad kasutavad nutitelefone tihti ainult selleks, et kontrollida oma soengu seisukorda.
Nad on lyhemad, kuid enesekindlamad.
Kui nad tantsup6randale lähevad, siis on nemad juhid. Kesk-Ameerika naised tantsivad välismaalastega mitte seet6ttu, et nood tantsida oskaks. Kui nad päriselt tantsida tahavad, teevad nad seda kohalike meestega. See on uskumatult ilus ja kadedakstegev vaatepilt. Kesk-Ameerika mehed suudavad tantsida korraga ka kahe naisega ning ikka saavad m6lemad piisavalt tähelepanu. Nad suudavad panna m6lemad paarilised synkroonis liikuma.
Nad joovad vähem, kui Soome mehed.

Üks vastus postitusele “Naistest ja meestest keset Ameerikat”

  1. luis mora ütleb:

    si es verdad en san isidro de san jose costa rica se encuentran las mujeres mas lindas de america central…

Kommenteeri