kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Head uudised

Holmberg saatis meili, et Andero kott saadi õnneks kätte ning seega pole mul tarvis lisavarustuse hankimise pärast muretseda. Loodetavasti ei teki nüüd ülekilosid, kuigi suures kotis on mul grupivarustusest telk, 50-meetrine köis, priimus, paar jääpuuri ja labidas.

Maavärin teisi samuti ei puudutanud. Aga Airil on väike kahtluseuss sees, et kas mäkke tulla või mitte. Kuna ta ei kirjutanud sellest pikemalt, siis ma ei oska praegu rohkem kommenteerida.

Tänasel jõululaupäeval tegelesin tavaliste jõululaupäeva toimingutega – pesin saabaste tallad puhtaks ja hankisin võimalike tippude kohta viimast infot. Tallad tuli ära pesta, et U-Meremaale saabudes kiiremini läheks. Nimelt on neil heaks tavaks võõra maa muld koos võimalike võõrliikide seemnetega oma unikaalsest floorast eemal hoida. Seega kui ise pole pesemisega vaeva näinud, siis tehakse seda maandumisel lennujaamas ning loomulikult on see aeganõudev toiming. Sama kehtib telkide, eriti nende vaiade kohta. 

Kommenteeri