kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Panama valimistel

Tegelikult on valimistele eelnev periood Eestis päris ok. Siin Panama suuruselt kolmandas linnas nimega David on praegu mingi festival ja muuhulgas on tänavaservad täis veoautode haagiseid, mis on lavadeks kujundatud ja värviküllaselt kaunistatud. On sinist. On puna-kollast. On roosat. Väikesed samades värvides autod sõidavad ringi ning lasevad kõlaritest tumevast Panama presidenti ülistavaid laule ning mängivad maha nende kõnesid.
Ega muidu polekski hullu, kuid valimised on alles mais.
Siin hostelis elab värvikaid tegelasi. Teiste hulgas USA neiu, kelle keha on suht tätokatega kaetud. Naljakaks teeb asja see, et osad tätokad on ilusad ja teised nagu Antsu joonistused. Selgus ka põhjus-tal on oma tätokamasin ja ükskord oli palju sõpru koos ja palju alkoholi. Ja igaüks sai tüki tema nahast rendile.
Ja siis on siin üks Kanada kutt Zak, kellele ma tegin ettepaneku minuga mäkke tulla. Ta ütles, et rõõmuga tuleks, kuid tal on vähk. See lööb kohe välja, kui peab mäkke ronima. Või näiteks prügi välja viima või poodi minema või raamatupidamist tegema. Muidu ei löö.

Kommenteeri