kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Mägi ei ole enam kaugel

Tere. 6lle hind langes Panamasse tulles umbes kaks ja pool korda, kuid see loomulikult ei tähenda, et ma 6lle peale vähem kulutaksin, kui Costa Ricas.
Kuidagi m6nus on siin. Liikusin Davidi linnast Boquete linnakesse nende k6rgeima tipu Volcán Barú (samuti nimetatud kui Volcán de Chiriqui) juures. Umbes sellel ajal, kui hommikukohvi j6ite, olin juba ysna tipu lähedal v6i siis tipus ning ootasin päikeset6usu.
K6rgust mäel 3474 meetrit ja väidetavalt on tegemist ainukese punktiga maakeral, millest on varahommikul ja selge ilmaga v6imalik näha nii Vaikset-, kui ka Atlandi Ookeani. S6rmed risti.
Kui 6nnestub, siis on väga hästi läinud (5 uut riiki ja 5 k6rgeimat tippu). Kui mitte, siis on mul veel m6ned päevad, et uuesti proovida. Aga tegelikult tahaks need paar päeva Vaikse Ookeani kaldal telkides v6i hostellitades mööda saata. Eks paistab.
Igal juhul saate teada, mis sai.
Luban.

Kommenteeri