kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Kasserine ja Sbeitla

Tervist,

Taksojuht keeras otsa ma¨e suunas ja tagurdas minu hyyetele vaatamata kergelt sisse mo¨o¨duvale kastikale. Kumbki masin ei peatunud ega uurinud oma kahjustusi.

S6itsime teisel katsel kohaliku, rahvusparki minemiseks lube jagava, hoone juurde ja siis see algas – ma¨gi on s6java¨e kontrolli all, sest novembris oli seal paar oletatavat spiooni leitud ning igaks juhuks maha lastud ning keegi sinna ei saa. Alzeeria piirini on vaid 15 km ning s6java¨gi tundlik.

Pagan. Mis siin Tuneesias siis talvel yldse teha? Ujuda ei kannata. Pa¨evitada ei saa. Ma¨kke ei lubata.

M6ni m6te on – kui tahate odavat taksos6itu, siis minge linna nimega Kasserine. Kole linn keset eimidagi ja teha pole seal mitte halligi, kuid taksod on odavad.

V6i siis liikuge vaikselt Tunise suunas. Nagu meie. Ta¨na vaatasime Sbeitla linnas varemeid. Homne suund on Le Kef, mis pidi olema k6ige eba6iglasemalt va¨hekylastatud ja samas k6ige s6bralikum linn Tuneesias.

Eks ma annan teada, kas see on t6si.

Üks vastus postitusele “Kasserine ja Sbeitla”

  1. Merle Rekaya ütleb:

    Ma ei tea ka päris täpselt, mida keset jaanuari Tuneesias teha, aga vanad roomlased on sellele maalapile ohtralt kola kokku kuhjanud. Mulle meeldisid eriti mosaiigid, näitatakse muuseumis 🙂

Kommenteeri