kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

46. matkajuhtide ja matkajate kokkutulek

Hei,

Sellel nädalavahetusel toimub Viljandimaal Veneveres järjekordne matkajate kogunemine. Ma olen sellest kokkutulekust kergelt sõltuvuses, sest tulevad nii noored ja vihased, kui ka legendid juba eluajal. Ja ettekandeid teevad lõppeva aasta kõige põnevamatel ja erilisematel matkadel käinud sellid.

Lisaks analüüsitakse õnnetusjuhtumeid ja arutletakse oleviku ja tuleviku üle.

Ja valitakse “Aasta Matkaja” ning “Aasta Matkategelane”.

Ühesõnaga – mina lähen.

Kui tuled ka, siis on hästi.

Kui mitte, siis saab vähemalt vaadata, et mis programmis on sellel korral – http://www.matkaliit.ee/23-24-novembril-toimub-veneveres-viljandimaal-venevere-kula-koo-vald-46-matkajuhtide-ja-matkajate-kokkutulek

Kerge kummardusega,

Karu

Kommenteeri