kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Serbiast ja Kosovost…

…. räägime Sulle siis, kui klikid siia – http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=2066791

2 kommentaari postitusele “Serbiast ja Kosovost…”

 1. Neeme ütleb:

  Jutusaates jättis kustumatu mulje lõik, kus “lehmad sattusid segadusse, et tuleb mingi kamp inimesi, kes räägivad hoopis teises keeles kui nende karjus …”, see oli vist Midžoril või teel Daravicale (?) polegioluline.
  Meenus oma “pulmareis” 30 aastat tagasi Hoverlale (toona Goverla), kus värske pruudiga kahekesi läbi Hutsuulia tihnikute rühkisime ja ka metsikuid hobuseid ja peaaegu kõnevõimetuid karjuseid kohtasime (jäi mulje, et kumbki seltskond ei osanud üheski maailma keeles rääkida, ammugi meie pudikeelsetest küsimustest mõhkagi aru saada…).

  Siinkohal hakkan lõpetama, pole kahjux jõudnud Su www-d läbi lugeda, ega tea veel, millistel tippudel oled käinud ja kus veel mitte, aga kyll jõuan – huvi on suur. Olen kuulnud, et Euroopa maade kõrgemaid tippe “kogub” Vekko Täär, näitleja ja kestvus-spordimees. Kas oled ka temaga koos midagi ette võtnud või olete rivaalid? Mäed on ju kõik natuke nagu naised, kelle peale silma heidetakse ja mõnikord ka pisut armukade ollakse! Kohtumiseni mõnes teise kirjas (olen ka aastaid alpinismiga tegelenud, kuid riikide tippe spetsiaalselt ei ole kogunud. Kümmekond on neid siiski kogunenud, kuid toona ei olnud iseseisvaid riike ka nii palju kui tänases Euroopas – Elbrus ja Hoverla, nagu ka Suur-Munamägi polnud ju toona omaette riikide tipud vaid kõigest osariikide…). Veebilehe omanik peaks ju ka pimendatud meiliaadresse nägema, saad vastata, kui on mahti ja huvi mõttemeeneid vahetada. Ise ehk enam aktiivne ronija kyll pole, sest jalad on üsna kehvas seisus ja vanust kahjuba 50+. Kena suve, Karu!!!
  NN

 2. admin ütleb:

  Tere Neeme,

  Tänud, et viitsisid kirjutada 🙂
  Tõenäoliselt oled juba mu kodukalt oma küsimustele vastused saanud, kuid igaks juhuks vastan ikka.
  Veikko Tääriga me tegime 2004-2007 päris mitu matka koos ning oleme kõrvuti seisnud umbes 12 riigi kõrgeimas tipus. Hiljem ta pole enam saanud mahti ühineda, kuid lootus püsib. Armukade ma tema peale ei ole, oleme ikkagi sõbrad ja kunagi plaanisime kõiki tippe koos külastada, kuid nagu ikka – elu segas vahele 🙂
  Kui Pamiir ootamas on, siis võtan ühendust.
  Sau,
  Karu
  http://www.karuandres.com

Kommenteeri