kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Elu ja olu noppeid Tansaaniast

Ma arvan, et kui o”elda neegrimamma, siis k6igile tuleb silme ette tohutu tagumiku, ymara na”o ja pika seelikuga tumedanahaline naine. Vot just selline ja”i hetk tagasi minu k6rval internetikohviku laua taga magama.

Nooremaid naisi na”gin ma hosteli juures pesu pesemas ja teineteist pritsimas ning taga ajamas. Kenad ja kohmakad endiselt. Paljud kannavad nahava”rvi pluuse ja nii tundub eemalt, et neil on suhteliselt va”he seljas.

Mehed ajavad samal ajal a”ri. K6igil on midagi pakkuda ja kuigi Egiptusega v6rrelda ei saa, on kohati siiski ysna tyytu. Uhkeid ja va”hetyytuid on ka 6nneks piisavalt.

2015 tulevad valimised. Giidid ra”a”kisid, et rahval on kopp ees korrumpeerunud riigijuhtidest ning uus liikumine t6stab pead. Nende ma”rk on selline, et t6stke parema ka”e kaks s6rme yles nagu ma”rk “Victory”. Ning nyyd po”o”rake rannet 180 kraadi. Vot selline.

Puuviljakorvid ja kandjatel ka 20-kilosed kotid ka”ivad pea peal. Mind ha”mmastab pigem tasakaalupunkti leidmise kiirus, kui kantava kaal.

Yhe mehe sussid olid tehtud mootorratta rehvist. Rihmad peal ja puha.

Siin internetikohvikus suhtleb yks noor must mees minu selja taga Skype abil La”ti naisterahvaga. Ra”a”gib talle, kuidas ta teda kogu sydamest armastab ja kui ra”ngad on lahusoleku hetked. Mitte, et nad kohtunud oleks. T6ena”oliselt varsti kohtuvad. La”tis. Adekvaatselt hinnates suudaks see mees ka minu a”ra ra”a”kida, seega ei m6ista ma la”tlannat kaugeltki hukka.

Kommenteeri