kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

24. veebruar. Vabariigi Aastapa”ev Kilimanjaro jalamil

24. veebruari puhul saime uuesti kokku. Meestele mo”o”dus enamus aastapa”evast bussis teel Dar Es Salaamist tagasi Moshisse ja lubatud 7 tunni asemel veetsime bussis Aafrikale palju omasemad 10 ja pool. 

Kuid YMCA-s ootasid tydrukud ning kui saime rahvuslipu teleskoopkepi kylge kinnitatud, siis la”ksime linna peale ta”histama. Ja l6petasime peo tavapa”rase arvega, mida tuli kaks korda ymber kirjutada, et numbrist 54 000 saaks tegelik 30 500. Aga me oleme selles juba ka va”ga osavad, sest kuigi rahvas on siin va”ga s6bralik ja usklik, ei keela see neil turistilt tublisti rohkem raha kysida. Meie puhul saavutavad nad ainult selle, et saavad rohkem paberito”o”d teha ning ja”a”vad pa”rast ka jootrahast ilma. 

Tydrukud lendavad homme Eesti poole. Meil on paar pa”eva veel.

Vaatasin ta”na m6tlikult kohalikke ja olgem ausad – ega nad eriti ei viitsi midagi teha peale molutamise ja lobisemise. Ning teravaid pliiatseid kohtab va”ga harva. Kurb, kuid t6si. 

Head iseseisvuspa”eva, tegusam osa maailmast.

Kommenteeri