kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Kilimanjaro all

Mis siis toimunud on?

K6igepealt saime Istanbulis teada, et Endro kott on kadunud. Ta”itsime paberid ning v6tsime kontaktid ja s6itsime Tansaaniasse. Kasutan siinkohal v6imalust kiita Tyrgi suurima lennufirma ko”o”ki. Nii mitut ka”iku ei paku isegi “Emirates”. Piiril sujus k6ik ilusti ning et kell oli mingi neli hommikul, siis leidsime terminali la”hedalt jalgpalliva”ljaku, kus telgid pysti panna ning paar tundi magada.

Hommikul avastasin, et k6hugripp sai mu ikkagi ka”tte. Ning lisaks tulid meie juurde ka kolm turvameest, kes ytlesid, et me oleme lennujaama territooriumil ja “oi-oi-oi” ning panid meie andmed kirja, kuid trahvi ei teinud, sest ma r6husin la”bira”a”kimistel faktile, et meil on yks kott kadunud ning tahtsime olla info la”hedal ning hommikul vara asjaga edasi tegeleda. Yks turva saatis meid seepeale isegi kadunud kottide juurde ning aitas leida head taksojuhid. Endro koti kohta saime info, et see kadus vahemaandumisel Mynchenis ning on teel Tansaania poole. Kena.

Leidsime teenusepakkuja ja o”o”bisime YMCA hostelis, kus elasime kaasa pulmapeole eelnevale peole, mis na”gi va”lja suur ja uhke. Tea, milline siis siin maal pulm ise on? Ta”na pa”rastl6unal liigume masinatega raja algusesse 1500 meetri peal ning homme hakkame omal jalal ylespoole liikuma. Tipupa”ev on t6ena”oliselt 4. veebruar. Kui saan, siis kirjutan vahepeal v6i ja”tan FB-sse ma”rgi maha.

Ah jaa – Endro koti saime ka”tte ja mul on juba parem. 6lu (mille nimi on Kilimanjaro, nagu k6ikidel asjadel siinkandis) ja”i juba sisse pidama.

Üks vastus postitusele “Kilimanjaro all”

  1. Kristiina ütleb:

    Oh – tahtsin juba karjatada, et minu abikaasa kott (kindlasti mingi laste söögiraha eest saadud) aga jumal tänatud – kott taas leitud 😛 Jõudu teile ja hääd paranemist Karu!

    Kristiina (see Sarvemelli väike tüütu õde )

Kommenteeri