kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Unenägudest

Lubasin kunagi, et räägin veidi ka unenägudest, mida näinud oleme. Kõrgemal viibides on uni rahutum ning seetõttu jäävad unenäod rohkem meelde, kui kodusel kõrgusel magades.

Rain tegi otsa lahti 2100 meetri kõrgusel ning vaatas ära üheosalise mängufilmi sellest, kuidas ta otsustas kinnisvaraga lähemat tutvust teha ning ostis Tallinna lähiümbruses maad kokku. Täpsemalt 36 000 hektarit.

3300 meetri peal nägin mina märulit, mille tegevuse käigus mu auto ära varastati ja et uue jaoks raha teenida, siis läksin ma koos Tõnis Millinguga suvepäevi juhtima. Kõik laabuski kenasti kuni hetkeni, mil Milling ühele suvepäevalisele peene vitsaga vastu väga hella kohta lõi. Siis aeti teda taga ja ma ärkasin koos sellega, kui ta kätte saadi ning pikali paisati. Ise oli süüdi.

Rain nägi aga seda, kuidas meiega koos all 2100 peal elanud autopedest VAZ 2101-e omanik enda sinise masina katusele taksole iseloomuliku plafooni pani niipea, kui tumedapäine Eestist pärit staar (kelle nimi Rainil ei meenu) avaldas soovi sõitma minna.

4100 meetri peal hakkas kõrgus lõpuks ka Janile mõjuma ning ta nägi liigutavat lugu sellest, kuidas üks väga rinnakas proua teda pidevalt tantsule rebis, kuid tema ei saanud minna. Sest aega oli nii vähe.

Rain oli endiselt ärilainel ning külastas unenäos “Humana” poodi Venemaal, mis oli täis väikeseid kabiine ja igas kabiinis istus üks naine. Ning kui ta sinna sisse läks, siis sai ta uhketelt ärinaistelt teada, et kasutatud riiete äri on Venemaa üks suuremaid ning iga sellise väikese putka päevane käive ulatub kümnetesse tuhandetesse dollaritesse.

Minu unenägudesse ilmusid esimesed erootilised noodid. Sain nimelt valitsuselt ülesande ujuda Tallinna ümbruses saarelt saarele ning leida üles ning kaardistada sobivad väikelaevade randumispaigad. Aegna saarel seda tööd tehes jälgisid minu toimetamisi kolm palja ülakehaga neiut, kelle päevituspaiga lähedalt ma valitsusele järjekordse sobiva paiga leidsin  ning siis edasi Naissaarele ujusin. Neiud jäid Aegna saarelt mulle üks käsi puusas järele vaatama. Teine käsi oli päikese eest varjuks silmade kohale tõstetud. Mina nägin neid ujudes tõenäoliselt paremini, kui nemad mind. 

 

Kommenteeri