kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Raport. Viis päeva enne minekut.

Päris palju rahulikum on olla, kui lisaks Aserbaidžaani viisadele on meie passides nüüd ka Venemaa ja Valgevene omad. Tuleb järelikult ikka minna.

Täpsustunud on ka esimene päev reisil – alustame Aarega pühapäeva öösel kolme ajal kahekesi Tallinnast ning Jan`i haarame peale Suure-Jaanist, kus ta elab. Kolmekesi sõidame läbi Läti ja Leedu Valgevenesse ning Minskist haarame peale Fredi, kes päev varem sinna töökaaslastega võitlema läheb.

Fred otsustas Elbruse tõusu enda jaoks huvitavamaks teha (sest ta on mäe mõlemas tipus käinud) ja haarab kaasa lumelaua, et sellega siis Elbruse kõrgemast ehk Läänetipust (5642 m) alla tipulaagrisse (4200 m) sõita.  Sest ta on laisk.

Auto saab lähipäevil alla uued rehvid – GOODYEAR toetas meie lähiaastate autodega tehtavaid ekspeditsioone rehvidega, milledel nimeks Wrangler AT/SA. Eks ma annan tagasisidet ka, et kuidas erinevatel teedel ja pinnastel töötasid.

Küsimusi ja ettepanekuid?

3 kommentaari postitusele “Raport. Viis päeva enne minekut.”

  1. Timmo ütleb:

    Kas me peame hakkama nüüd Skameikasse uut saksimeest otsima?

  2. aave ütleb:

    Jälle pean pabistama, et kôik ikka hästi sujuks. Rahulikumalt vôiks olla 🙂

  3. Karu ütleb:

    Timmo – tõenäoliselt ei pea, kui ta ennast just kitarriga ei vigasta.

Kommenteeri