kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Hakkan kümne päeva pärast jälle minema

Tervist.

Seekord on eesmärgiks kolme Kaukaasia tipu külastamine: kõigepealt Venemaa kõrgeim tipp Elbrus (5642/5621 m), seejärel Aserbaidžaani kõrgeim Bazarduzu Dagi (4485 m) ning viimasena Türgi kõrgeim Ararat (5166 m). Terve reisi teeme neljakesi (Aare Hommik, Fred Viidul, Jan Kraner ja Andres Karu) minu Land Rover “Discoveryga” ning Elbruse ajaks liituvad meiega veel Kärt Käärst ja Rain Käärst.

Sõidame siis läbi Läti ja Leedu Valgevenesse ning sealt edasi läbi Ukraina Venemaale. Pärast Elbrusele tõusu sõidame edasi läbi Osseetia ja Dagestani mööda Kaspia Mere kallast Aserbaidžaani ning sealt peale tippu läbi Gruusia Türki. Selline on esialgne plaan.

Hetkel on meil kolmest vajaminevast viisast käes üks – aserite oma. Venemaa ja Valgevene viisad on tegemisel. Peaks jõudma.

Postitusi hakkame tegema nii tihti, kui võimalik. Arvuti on kaasas.

Ja andke teada, kui teile miski rohkem ja sügavamat huvi pakub – saan pikemalt lahti kirjutada. Teen seda hea meelega.

Kommenteeri