kiri.karule@gmail.com | +372 5330 2922

Vana aasta

Kõigepealt vigade parandus – maavärin oli siiski 4,3 palli, mitte 3,9. Vabandan.

Sõitsime Airiga 31.detsembri hommikul Austraaliasse. Maandusime Melbourneis ja võtsime kohe suuna Austraalia kõrgeimale tipule. Selleks sõitsime kõigepealt rongiga Albury linna…

Nojah. Seal saime teada, et kuhugi edasi täna aasta viimase päeva puhul ükski rong ega buss ei lähe. Ning sama kehtib ka 1. ja 2. jaanuari kohta. Võtsime kotid selga ning liikusime mägede suunas. Korra jäime raudteele lõksu, sest aiad olid mõlemal pool ees, kuid pärast aiast üle ronimist saime jätkata kuni kiirtee silla all oleva platsini. Seal voolas jõgi ning rahvast eriti ei olnud. Panime telgi püsti ning jõime jõekaldal veini, kuni kell sai 00:00 ning algasid korraga Airi sünnipäev ja aasta 2012.

Kommenteeri